Hart & Schie

Sinds 12 januari is er op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur een nieuw geluid te horen op Radio Schiedam. Rob Dijkstra presenteert dan Hart & Schie, een programma met klassieke muziek waarbij de piano lichtjes de boventoon voert.

Vaste onderdelen komen voorbij in dit programma: muziek en haar inspiratie, hét Hart & Schie gevoel (mooiste klassieke stuk van een luisteraar), het instrument van de maand en de agenda van de regio met de nadruk op Schiedam.

Live in de Studio wordt binnenkort ook een onderdeel net zoals De Krassende Naald, bijzondere opnames vanaf plaat. En er valt nog veel meer te verwachten, houd het programma dus in de gaten.

Rob Dijkstra heeft met Hart & Schie ook als uitgangspunt om in het eerste weekend van juli een festival te organiseren waarbij de Schiedamse Hart & Schie Top-10 zal worden gepresenteerd aan de fraaie kades bij de Overschiesestraat. In de week voorafgaand zal op Radio Schiedam de Top-50 t/m Top 11 worden gedraaid. Dit festival wordt dus samengesteld door de Schiedamse burger; uw inzendingen bepalen hoe hoog een stuk muziek komt. Hoe meer stemmen op een bepaald stuk, des te groter de kans op een hoge notering.

U kunt uw keuze nu al mailen naar rob@radioschiedam.nl, er wordt dan in de uitzending aandacht aan besteed en u komt vanzelfsprekend op de al aanwezige lijst met stukken te staan.

Graag ook uw verhaal erbij, waarom is dit uw mooiste stuk klassieke muziek?

Presentator Rob Dijkstra

Tijdschema

Deze week op Radio Schiedam
Donderdag
20:00 t/m 22:00