Burger King overvallen

Gepubliceerd: Woensdag 03 januari 2018 12:32

Burger King overvallen

In de nacht van dinsdag op woensdag is het Burger King-restaurant aan de ’s-Gravelandseweg overvallen. Hierbij is de dader ontkomen. 

Rond 2 uur ’s nachts waren twee personeelsleden nog in het restaurant aanwezig toen de overvaller binnenkwam. Hij bedreigde het personeel met een mes en vuurwapen, waarbij hij geld eistte. Hij wist dit geld te bemachtigen en vluchtte daarna naar buiten. Gezien is dat hij zich bij twee andere mannen voegde en gezamenlijk renden zij weg. Ondanks een uitgebreid onderzoek in de omgeving zijn de mannen niet gevonden. Een half uur na de overval werd daar in de omgeving een automobilist gezien die zich verdacht gedroeg. Bij het zien van de politie sloeg hij op de vlucht. Ter hoogte van de Parkweg verliet de bestuurder de auto en nam hij de benen. Waarschuwingsschoten van agenten brachten hem zelfs niet op andere gedachten.

Eventuele getuigen zijn welkom bij de politie. Heeft u iets gezien? Meldt het dan svp op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.